Pastill

Viser 1–20 af 37 resultater

Pastill

-20%

Homeroom NO

Pastill Ines chair

Original price was: 2,799.00 kr.Current price is: 2,239.00 kr.

Barstoler & -krakker

Pastill Ines barstol

3,199.00 kr
-20%
Original price was: 2,999.00 kr.Current price is: 2,399.00 kr.
-20%

Homeroom NO

Pastill Ines chair

Original price was: 2,799.00 kr.Current price is: 2,239.00 kr.
-30%
Original price was: 4,799.00 kr.Current price is: 3,359.00 kr.
-50%
Original price was: 1,799.00 kr.Current price is: 900.00 kr.
-30%
Original price was: 2,899.00 kr.Current price is: 2,029.00 kr.
-30%

Barstoler & -krakker

Pastill Ines barstol

Original price was: 3,199.00 kr.Current price is: 2,239.00 kr.

Barstoler & -krakker

Pastill Ines barstol

3,299.00 kr

Barstoler & -krakker

Pastill Ines barstol

3,299.00 kr
-30%
Original price was: 4,999.00 kr.Current price is: 3,499.00 kr.

Oppdag Elegansen og Komforten i Pastill Møbelkolleksjonen

Velkommen til vår Pastill møbelkolleksjon, hvor hver eneste del er skapt for å tilføre stil, komfort, og funksjonalitet til ditt hjem. Fra det raffinerte uttrykket til Odette benken i fløyel til den praktiske og stilige Ines stol, vår Pastill-serie er designet for å møte de varierte behovene og smakene til moderne boliginnredning.

Stilige og Funksjonelle Pastill Møbler

Pastill Odette Bench in Velvet: Denne benken representerer en perfekt blanding av luksus og funksjonalitet, og tilfører en følelse av sofistikasjon til ethvert rom.

Pastill Ines Chair: Designet for å kombinere komfort med stil, tilbyr Ines stolen en ideell sitteplass for både hverdagsbruk og spesielle anledninger.

Pastill Ines Barstol: Enten det er ved kjøkkenøya eller i baren, tilbyr Ines barstolen en elegant løsning for høyere sitteplasser med en moderne vri.

Pastill Ines Lounge Chair: For de øyeblikkene du ønsker å slappe av i total komfort, er Ines lounge chair det ultimate valget, med sitt gjennomtenkte design og ergonomiske fordeler.

Pastill Meraki Krakk: En allsidig tilføyelse til ethvert hjem, Meraki krakken kombinerer funksjonalitet med et unikt design for å skape ekstra sitteplasser eller en dekorativ detalj.

Våre Pastill møbler er mer enn bare møbler; de er nøye utvalgte stykker som reflekterer en balanse mellom estetikk og praktisk anvendelse. Med en rekke valgmuligheter fra benker til stoler og krakker, er det enkelt å finne det perfekte møbelet som ikke bare passer inn, men også løfter uttrykket i ditt hjem.

Forny Hjemmet med Pastill Møbelserien

Enten du leter etter det ideelle sentrumspunktet i stuen eller ønsker å tilføre et snev av eleganse til din spisestue, har vår Pastill-serie noe for enhver smak. Opplev hvordan disse nøye utformede møblene kan transformere ditt hjem til et mer innbydende og stilfullt sted.

Utforsk vår Pastill-kolleksjon i dag og la deg inspirere av mulighetene for å berike ditt hjem med møbler som kombinerer det beste av design, komfort og funksjonalitet.

Dybde og Variasjon i Pastill Møbelserien

Vår Pastill-møbelkolleksjon er nøye kuratert for å tilby et bredt spekter av designvalg som passer til ethvert hjem og enhver stil. Med fokus på både estetikk og funksjonalitet, er hvert møbel designet for å skape harmoni og balanse i ditt boareal.

Pastill Odette Benk i Bouclé: Odette-benken kommer også i en utsøkt bouclé-utgave, som tilbyr en teksturrik overflate og et visuelt tiltalende alternativ til tradisjonell fløyel. Denne benken tilfører umiddelbart et element av sofistikasjon til rommet den plasseres i.

Pastill Ines Krakk i Eik: Ines-krakken presenteres i solid eik, og gir et naturlig og tidløst uttrykk. Perfekt for dem som verdsetter håndverk og holdbarhet, samt ønsker å bringe naturens ro inn i hjemmet.

Innovativt Design og Allsidighet: Pastill-kolleksjonen er utformet med tanke på å møte de skiftende behovene i et moderne hjem. Fra sammenleggbare stativer til avtagbare brett, hvert produkt er tenkt ut for å gi maksimal fleksibilitet og brukervennlighet.

Materialer av Høy Kvalitet

I utviklingen av Pastill-serien er det lagt stor vekt på valg av materialer. Ved å bruke alt fra massiv eik til høykvalitets fløyel og bouclé, sikrer vi at hvert møbel ikke bare ser bra ut, men også varer over tid. Materialenes kvalitet understreker også Pastill-møblenes bærekraftige og miljøvennlige egenskaper, noe som er viktig for mange av dagens forbrukere.

Forvandle Hverdagen med Pastill

Med Pastill-møbelserien inviteres du til å forvandle ditt hjem til et levende uttrykk for din personlige stil. Enten det er gjennom et statement-stykke som Odette-benken eller mer diskrete, men like stilfulle alternativer som Ines-krakken, tilbyr Pastill deg muligheten til å skape et hjem som er både innbydende og inspirerende.

Utforsk det fulle potensialet i ditt hjem med Pastill-møbelkolleksjonen. La hvert rom fortelle sin egen historie med møbler som kombinerer design, komfort og funksjonalitet på en måte som speiler din livsstil og dine verdier.

Denne utvidede teksten bygger videre på den forrige, med ytterligere fokus på de unike egenskapene og materialene som brukes i Pastill-møbelkolleksjonen. Ved å fremheve designets dybde og møblenes kvalitet, appellerer teksten til et bredt spekter av kunder som søker møbler som kombinerer estetikk med praktisk bruk.