Gratis Levering i Hele Danmark

Møbler på afbetaling uden renter - betal som du vil med ViaBill

SCANDINAVIANDESIGNS KOLLABORERER MED VIABILL, SOM GIVER DIG LÅNEMULIGHEDER FOR AT KØBE DINE MØBLER ONLINE, OG BETALE DET BELØB DU ØNSKER OM MÅNEDEN – DET ER NEMLIG HELT RENTEFRIT


ViaBill en af de største og mest brugte finansieringsplatform som tit og ofte bruges online i europa. ScandinavianDesigns er i vi glade for at kunne udbyde viabill til vores kunder, som kan rente og gebyrfrit benytte sig af viabill – så nu kan du købe møbler og betale senere ved at bruge viabill. 


Brug ViaBill især når du handler hos ScandinavianDesigns, og slip for de dyre renter, der tit og ofte følger med, når man køber via afbetaling. Hos ScandinavianDesigns Det er komplet rente- og gebyrfrit.

Hvad er ViaBill?
ViaBill er en betalingsløsning der giver dig muligheden at købe for op til 2.000 kr.
ViaBill giver dig mulighed for at "købe nu og betale senere" i fire lige store månedlige rater, rentefri.
INFO
• Ingen kreditkontrol kræves.
• Øjeblikkeligt godkendt i kassen.
• Viabill opkræver 25% på dit kort ved kassen, og du betaler os resten senere, 25% hver måned.
Finansiering viabill og møbler
Hvis du skal Handle for mere end 20.000 kr. i dette tilfælde betaler du almindelig markedspriser.

Større muligheder for dig som kunde
ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online for op til 2.000 kr. helt og aldeles rente- og gebyrfrit samt dele betalingen op i små bidder.

Har du brug for at shoppe for mere end 2.000 kr. klarer vi også det!

På den anden ramme på 20.000 kr. betaler du alm. Markedspriser og renter. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele beløbet.
Dit minimumsbeløb kan ses under varen ved at klikke på ViaBill ikonet. Her kan du så se den automatiske beregning af din månedlig betaling.Hvordan foregår det?
Du skal blot under check-outen vælge ViaBill betaling. Derefter bliver du nemt guided og derefter bliver du kreditvurderet af selve ViaBill.


Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill i vores webshop. Du vælger bare ViaBill som betalingsmåde, når du kommer til vores check-out. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, Som udgangspunkt bliver de fordelt over 24 måneder
Hvis det er første gang du har shoppet på rentefrit kredit vil du modtage en mail fra ViaBill med en adgangskode til din ViaBill konto. På din ViaBill konto kan du nu se både dine køb og returneringer månedsydelser m.m. Hver måned vil du have mulighed for at vælge selv om du vil betale inden d. 20 i måneden gebyrfrit via din netbank. Hvis du glemmer at betale inden fristens udløb kommer der self. rykkere på.

Hvis du har lånt 2.000 kr. tilbydes du automatisk en kreditramme på 20000 kr. til de normale markedspriser, her betaler du 3 pct. af beløbet om måneden via betalingsservice dog minimum 99 kr. Så snart kreditten er verificeret, kan du handle for 20.000 kr. og det kan du gøre i flere tusinde danske online butikker. Når det overstiger 2000 udbydes kreditten af Sparxpres
Læse mere her

tilbage til toppen
Promo box

Someone purchsed a

Product name

info info