SCANDINAVIAN DESIGNS


ScandinavianDesigns.net eges af Nordic Brand House ApS 

os Scandinavian Designs  har vi samlet et udvalg af nordiske design produkter,som til sammen afspejler nogle aktuelle tendenser på den nordiske designscene, hvor en bevidst holdning til kvalitet, økologisk bæredygtighed og kreativ fornyelse præger udviklingen.

Uanset størrelsen af dit hjem, skal hjemmet kunne opfylde mange funktioner. Der skal være mulighed og plads til at arbejde ved computeren, hygge med venner, spise, slappe af og sove. Hos Scandinavian Designs giver vi dig mulighed for at skabe det hjem du ønsker, uanset hvilket farve du foretrækker, giver Scandinavian Designs fleksible møbler dig frihed til at skabe dit eget udtryk gennem smukt skandinavisk design.

Derfor vil vi prøve at skabe et designunivers, så du til ethvert tid kan blive inspireret hos Scandinavian Designs. Måler er at fremskaffe kvalitets produkter, som brugeren kan identificere sig med og anvende det med glæde.

For flere og flere design-baserede nordiske virksomheder er design blevet til en kilde til at skabe kvalitet og innovation. Udover det går Scandinavian Designs op ergonomi, funktionalitet og fleksibilitet som er bærende principper for for nutidens design.

Vores kunder er altid i centrum, derfor går vi ikke på kompromis med helhedsoplevelsen,  hvor sammensmeltningen mellem produktet, servicen, teknologien, designet, brugervenligheden og kommunikationen går op i en højere enhed.