Viser alle 9 resultater

Bambusrullegardiner

Bambus er et flot naturmateriale og et trendy, nutidig valg til dine møbler – og nu kan de også fåes i gardiner. Det giver et ultimative minimalistisk udtryk og bringer den nutidig  skandinaviske stil ind i dit hjem. Det gode ved et bambusrullegardin er, at det er nemt at vedligeholde, rullegardinerne kan anvendes både som pyntegardin eller rumdeler. Vi har mange bambus rullergardiner i forskellige nuancer og farver. Bambus gardinerne kan fås i brun, grå, sort og hvidt.  Bambus gardinerne er produceret af i top kvalitet og ejet af et dansk brand ved navn Color & Co.

Bambusrullegardiner

Hvidt natur plante rullegardin

1,024.00 DKK - 1,524.00 DKK

Bambusrullegardiner

Hvidt bambus rullegardin

650.00 DKK - 975.00 DKK

Bambusrullegardiner

Brun natur bambus rullegardin

1,148.00 DKK - 1,774.00 DKK

Bambusrullegardiner

Mørk brun bambus rullegardin

1,024.00 DKK - 1,560.00 DKK
1,148.00 DKK - 1,774.00 DKK

Bambusrullegardiner

Grå bejdset bambus rullegardin

849.00 DKK - 1,599.00 DKK

Bambusrullegardiner

Lys bambus rullegardin

849.00 DKK - 1,448.00 DKK

Bambusrullegardiner

Brun fin bambus rullegardin

859.00 DKK - 1,575.00 DKK

Bambusrullegardiner har en skandinavisk look and feel find dem her.

På Scandinaviandesigns går vi op i design - her kan du gå på opdagelser og finde det helt rigtige bambusgardin til dit hjem. Bambusgardinerne er en stilfuld og stemningsfuld indretning i boligen som giver rummet en overalt klassisk, skandinavisk udseende. Generelt er bambus materialet bæredygtig, som samtidig skaber en unik atmosfære. Bambusgardinerne er både symbolsk og funktionelt, og kan bruges som rumdelere. Udover disse funktioner i hjemmet kan de også bruges i soveværelset, hvor de stadigvæk kan skærme for solen. Gardiner er ikke "bare" gardiner; de er med til at skabe personlig stil i hver enkelt rum. Der er sket rigtig meget på designområdet for gardiner de senere år.

Indretning med naturmaterialer

Color & Co har endnu engang skabt et design der forener funktion og æstetik i et simpelt design. Skab balance med naturmaterialer i hjemmets design, form og funktion. Går du samtidig op i miljøet, og hvordan vi behandler vores planet? Så er bambusrullegardiner helt det rigtige for dig. Vores bambus gardiner er ideel til at skabe en varm og hjemlig atmosfære. Bambussen bringer naturen med ind i indretningen på en minimalistisk og rolig måde. Man tænker mere og mere på naturen, når man indretter sig. Alt skal indrettes og produceres bæredygtigt og designer skal være inspireret fra naturen. Bæredygtighed udelukker ikke smukt design, komfort og funktionalitet, når det gælder bambusgardiner.

Brug Bambusrullegardiner som rumdeler

Del dine rum op med en smart rumdelingsfunktion i bambus, plante eller papir. Skab fx to rum i ét stort værelse mulighederne er uendelige.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside - Klik på accepterer for at se videre