VIPP Vipp Utendørsvegglampe Grå

3,375.00 kr

Design: Morten Bo Jensen for VIPP

Konsept:
VIPP 551 Utendørs vægspot er den optimale lampen til belysning rundt om huset eller i innkjørselen. Med sitt stilrene design og gode lys blir det den optimale utendørslampe. Med sin passende størrelse passer veggspoten flott på husets fasade og skaper sitt rolige lys en deilig stemning.

Vipp 551 Utendørs veggspot er laget av pulverlakkert aluminium og rustfritt stål, samt utstyrt med et matt glass og en perforert lampeskjerm.
Lampen er laget til utendørsbruk, men dette avskjærer overhodet ikke lampen fra å bli brukt innenfor hjemmets fire vegger. Vipp 551 vil også passe perfekt på baderommet ved siden av speilet eller på kjøkkenet langs kjøkkenbordet. Da lampen er en smule større enn den populære Vipp 524, så passer Vipp 551 perfekt til dem som har bruk for en veggspot med litt mer fylde.
VIPP’s lamper blir beskrevet av sjefsdesigner Morten Bo Jensen: “er designet til å holde mål både i estetikk og funksjon, og de demonstrerer VIPP’s ambisjon om å fylle verden med tidløse verktøy i stedet for bruk-og-kast produkter”.

VIPP’s serie av lamper består både av en bordlampe, en gulvlampe, en taklampe og to vegglamper, henholdsvis en liten spot vegglampe med en lenger arm. Med Vipp 551 er det nå også tilføyet utendørslamper til det flotte sortimentet fra Vipp. Alle lampene er laget i utrolig god kvalitet og med en fantastisk finish.

<h2>Lampe:VIPP Vipp Utendørsvegglampe Grå</h2>
VIPP Vipp Utendørsvegglampe Grå

3,375.00 kr

Varenummer (SKU): 55101EUAndLight Kategorier: ,