Philips HUE Philips Hue Lucca Utendørs Vegglampe

1,312.00 kr

Design: Philips

Konsept:
Hue Lucca Vegglampe fra Philips er en del av Tuar-serien som er en utendørslampe-serie fra Hue. Serien består av en vegglampe, lav sengelampe og en høy sengelampe. Det følger med 1 stk. Hue White Ambiance 9,5W E27 lyskilde, som gir et flott lys som du selv kan justere. Du kan velge om pæren skal gi et varmt, hyggelig lys eller et mer klart og kaldt lys. De mange lysfunksjonene og det stilfulle og elegante designet gjør at lampen passer inn i hagen, over innkjørselen eller på en av bygningens mange murer/vegger. Det er mulig å styre lyset på din Hue Lucca Vegglampe ved å bruke en dimmerkontakt eller via app til din smartphone eller tablet.

OBS! Hvis du er interessert i å styre lyset fra din smartphone eller tablet, er det nødvendig å ha en Hue Bridge. Den følger ikke med og må derfor kjøpes til.

Når du bruker Hue Lyskilder til utendørsbruk er det viktig at en av lyskildene er innenfor noenlunde rekkevidde av hjemmet. Systemet fungerer slik at når du justerer/tenner lyset via din App/Dimmerkontakt videresendes signalet til din bridge, som deretter videresender det til lyskilden. Derfor er det nødvendig at en av lyskildene kan fange opp signalet. Hue bruker ZigBee teknologi til å linke pærene sammen. Det vil si at når en av dine lyskilder mottar signalet fra din bridge eller dimmerkontakt, så videresendes denne informasjonen til de andre lyskildene. Ved å bruke ZigBee får du en mye lengre rekkevidde enn ved bruk av Wi-Fi.

En Hue lyskilde har en rekkevidde på ca. 10 meter, men vi anbefaler fortsatt at man tester avstandene før man støper lampen fast i jorden.

Verdt å vite om Phillips Hue:

Du kan tilslutte opp til 50 lyskilder/lamper til én Bridge.
Én kontakt/fjernbetjening kontrollerer opp til 10 lyskilder/lamper.
Lyskildene tennes med hvitt lys etter bryter på kontakten. Kan tennes og slukkes trådløst – også når du ikke er hjemme.
Virker både til iPhone og Android.
Tenn/slukk/dimm/styring via app krever at kontakten er tent.

<h2>Lampe:Philips HUE Philips Hue Lucca Utendørs Vegglampe</h2>
Philips HUE Philips Hue Lucca Utendørs Vegglampe

1,312.00 kr

Varenummer (SKU): 915005561201AndLight Kategorier: ,