NUAD NUAD Radent Vegglampe 700 Sort

3,049.00 kr

Design: Rune Krøjgaard for NUAD Konsept: Radent lampene er den aller første designserien fra NUAD. Radent-serien er inspirert av 80-årenes idustrielle lysrør og lampene er utviklet med henblikk på forbrukernes behov og ønsker. Radent-lampene tilslutter seg en tendens av linære lamper som kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Både i hjemmet, på kontoret, eller i store rom. Radent-lampene fås som taklamper eller vegglamper, og kommer i to ulike størrelser.

Denne vegglampen er utført i perforert stål og aluminium. Lampen gir et mykt lys som unnslipper gjennom den perforerte overflaten. På vegglampen blir lyset primært kastet inn mot veggen, men skinner gjennom overflaten av hele lampen. Lampen kommer med en innebygget LED lyskilde og 3 meter ledning. Dette er den lille modellen med en lengde på 70 cm.

Lampene fås i tre forskjellige, vakre metallfinisher. Velg mellom pulverlakkert hvit, messing-finish eller pulverlakkert sort.

Med en Radent lampe er du sikret moderne, enkelt og industrielt design som kan gi nytt liv til gangen din, kjøkkenet ditt eller på kontoret.

<h2>Lampe:NUAD NUAD Radent Vegglampe 700 Sort</h2>
NUAD NUAD Radent Vegglampe 700 Sort

3,049.00 kr

Varenummer (SKU): NW1001-01AndLight Kategorier: ,