Flos Outdoor Flos Climber UP&Down 175 Utendørslampe Brun

7,787.00 kr

Design: Piero Lissoni for Flos

Konsept: Med en Flos Climber down eller en Climber Up & Down utendørs vegglampe sikrer du deg en lampe som gir et behagelig utendørslys. Climber produktene er som oppkalt etter sin funksjon. Lyset i Climber down lyser fra nedre ende av lampen, mens lyset i Climber Up & Down både lyser fra lampens nedre og fra lampens øvre.
Selv om lampen har en bred åpning som gir en stor lysmengde, har Flos utviklet den slik at den nedre åpningen er bevoktet av glass for å minimere blending og dermed sikre den visuelle komforten. Glassruten er limt fast for å hindre at vann trenger inn.
Climber Utendørslampene monteres i veggen for å skape en vakrere arkitektur. Climber lampene kommer i tre forskjellige størrelser og fem forskjellige farge. Størrelsene kalles for 87, 175 og 275. fargene er Hvit, Grå, Antrasittgrå, Sort og Brun.
Den nye utendørskolleksjonen fra Flos er blant annet utviklet av arkitekt og designer Piero Lissoni, noe som tyder på at arkitektur og hvordan lampene faller inn i sine omgivelser, har vært en høy prioritet. Utendørslampene er derfor en unik kolleksjon. Lissioni er kjent for å være kreativ og ha nytenkende ideer frem for å følge trender

<h2>Lampe:Flos Outdoor Flos Climber UP&Down 175 Utendørslampe Brun</h2>
Flos Outdoor Flos Climber UP&Down 175 Utendørslampe Brun

7,787.00 kr

Varenummer (SKU): F1149018AndLight Kategorier: ,