Flos Outdoor Flos Camouflage 240 mm Utendørslampe Grå

5,252.00 kr

Design: Piero Lissoni for Flos

Konsept: Med den nye Flos Camouflage utendørs LED-lampen får du et unikt og vakkert design. Fasaden på den sirkulære lampen blir vakkert fremhevet når lampen er tent og lyset fordeler seg sirkulært oppover veggen. Som navnet antyder kamuflerer lampen seg når den slukkes. Men den kan selvfølgelig også brukes som pynt i det daglige lyset, både alene og ved å kombinere flere sammen.
Camouflage kommer i åtte farger: Hvit, Grå, Brun, Sort, Primær, Beton, Lys Sten og Mørk Sten. Vegglampen har en innebygget driver og har en sterk overflate. Dette gjør derfor også at lampen er godt til å motstå UV-stråler, rustning og været i hele tatt. Lampen har en neonpren ledning på 1 m.
Flos er et Italiensk brand som har eksistert i over 50 år og er verdenskjent, spesielt for sin nytenkende tilnærming til lampedesign. De har også mange kolleksjoner av innendørslamper, som også er utviklet i samarbeid med kjente designere.
Den nye utendørskolleksjonen fra Flos er blant annet utviklet av arkitekt og designer Piero Lissoni, noe som tyder på at arkitektur og hvordan lampene faller inn i sine omgivelser, har vært en høy prioritet. Utendørslampene er derfor en unik kolleksjon. Lissioni er kjent for å være kreativ og ha nytenkende ideer frem for å følge trender

<h2>Lampe:Flos Outdoor Flos Camouflage 240 mm Utendørslampe Grå</h2>
Flos Outdoor Flos Camouflage 240 mm Utendørslampe Grå

5,252.00 kr

Varenummer (SKU): F1316006AndLight Kategorier: ,