Tom Rossau Tom Rossau TR37 Liten Gulvlampe Hvit

13,230.00 kr

Design: Tom Rossau Konsept: Tom Rossau TR37 Liten Gulvlampe Hvit Den selvlærte danske designeren Tom Rossau begynte karrieren i sine foreldres kjeller. Han hadde en stor lidenskap for LEGO, noe som var startskuddet for Toms livlige fantasi. Tom Rossau lidenskap for design begynte i 1990-årene, hvor han åpnet sin helt egen butikk i København, og designet og sydde lærtøy. Siden 2004 valgte han dog primært å jobbe med naturlig trefinér. I begynnelsen var det kun mulig å kjøpe han enestående vakre lamper i hans gamle butikk i Istedgade i København, men i 2006 ble modellene TR4, TR5, TR6 og TR7 introdusert til et bredere publikum på København’s møbelmesse hvor TR7 mottok “Publikums Favoritt Award”.
Selv om forretningen fortsetter med å boome, holder Tom Rossau fast i bedriftens opprinnelige verdier og kjerner. Han synes det er en magisk opplevelse å designe og se prototypene samt materialene utvikle seg under designprosessen. Han får et kick ut av hele designprosessen, og finner sin inspirasjon over hele verden, men lar samtidig også materialenes muligheter inspirere ham. Faktisk mener han at materialet er designeren, og at han selv bare er medhjelperen som samler lampene, henter skruer og fastgjør endene.
Nå er den flotte og eleganteTR37 gulvlampe fra Tom Rossau på markedet. Den imponerende TR37 gir med sitt meget vakre og idylliske materiale, et fascinerende varmt lys til skapelsen av et hyggelig rom. Denne TR37 modellen fås i to forskjellige størrelser. TR37 serien er produsert i materialet polykarbonat, som er en hvit plastikk. Utover at TR37 gulvlampen fås i to forskjellige størrelser lager Tom Rossau også en Vegglampe, Taklampe og en bordlampe i serien TR37.
Denne gulvlamper ville passe godt inn i en stue, men også i et hyggelig hjørne. Foretrekker du en skandinavisk innredning, og en lampe i elegant fasong, er dette lampen for deg.

<h2>Lampe:Tom Rossau Tom Rossau TR37 Liten Gulvlampe Hvit</h2>
Tom Rossau Tom Rossau TR37 Liten Gulvlampe Hvit

13,230.00 kr

Varenummer (SKU): TR37WH1FAndLight Kategorier: ,