Luceplan Luceplan Hope Gulvlampe D66/18t

25,821.00 kr

Design: Franciso Gomez & Paolo Rizzatto for Luceplan

Konsept:
Luceplan designer enestående og eksepsjonelt vakre designlamper som er populære i hele verden. Den stilsikre Hope -serien har blitt et designikon for Luceplan.

Designerne bak Hope fant deres inspirasjon til lampens design, i en diamants vakre utseende og lysspill. Hope -serien er også inspirert av fordums tradisjonelle prismelysekroner og Luceplan har gjenfortolket dem med moderne materialer og en sofistikert nytenkende teknologi.
De tynne Fresnell-linsene er produsert i det spesielle polykarbonatet og er spesialslipt på en slik måte at de reflekterer lyset fra lyskilden, på samme måte som prismers myriader av refleksjoner. Dette gir et krystallaktig og kraftfullt lys – som gir lampene et helt utrolig særpreg. De gjenskaper en behagelig, glitrende og festlig atmosfære hvor enn lampene er plassert.

Luceplan mener at lys gir liv, og at en god belysning er en nødvendighet. Vi trenger at det lyser opp våre viktigste stunder sammen. For Luceplan kan dette bli oppfylt via en kombinasjon av tre faktorer: erfaring, forskning og innovasjon! Lys er noe av det mest fundamentale i vår innredning, men lyset har også mange andre positive virkninger. De siste årene har forskere blitt oppmerksomg på alle de helsemessige fordelene og egenskaper lys kan ha. Flere og flere mennesker spesielt i det mørke nord kan faktisk ha tendenser til vinterdepresjoner grunnet mangelen på lys. Så her ser man enda engang viktigheten og hvilken rolle lyeset har på flere områder i livet.

Det finnes mange flere ulike varianter av den fortrinnlige Luceplan Hope serie , alt fra taklamper til gulv og vegglamper, og du kan finne dem alle sammen i vår seriekategori.

Alle Hope variantene kommer usamlet for å passe på de delikate linsene, men lampene er veldig lett å sette samme. Se evt. hvordan du samler lampene på vår video som du finner sammen med bildene på hjemmesiden

<h2>Lampe:Luceplan Luceplan Hope Gulvlampe D66/18t</h2>
Luceplan Luceplan Hope Gulvlampe D66/18t

25,821.00 kr

Varenummer (SKU): LU1D6618TD0000+LU1D6618T01019AndLight Kategorier: ,