Flos Outdoor Flos Belvedere Clove 2 Utendørslampe Antrasittgrå

8,069.00 kr

Design: Antonio Cittero og Toan Nguyen for Flos

Konsept: Med en Flos Belvedere Clove eller Flos Belvedere Spot sikrer du deg en lekker utendørslampe med et unikt design. Lampens enkle og diskrete design gjør den tidløs. Flos Belvedere Clove som er utviklet i et samarbeid mellom Antonio Cittero og Toan Ngyen gar et elegant design. Den trenger ikke mye plass for å lyse opp et større område. Den fungerer flott enkeltstående, men også veldig godt i kombinasjon med flere av samme sort. Flos Belvedere Spottene belyser kortfattet og elegant opp omgivelsene sine, med sine flotte og nærmest bevegende skjermer. Lampen er utviklet slik at den ikke bruker noe særlig med strøm, og er godt resistent mot været.
Flos Belvedere Clove kommer i to størrelser 1 og 2, samt fem farger: Brun, Sort, Hvit, Grå og Antrasittgrå. Flos Belvedere Spottene kommer i tre størrelser F1, F2 og F3, samt i fem farger: Brun, Hvit, Sort, Grå og Antrasittgrå.
Den nye utendørskolleksjonen fra Flos er blant annet utviklet av arkitekt og designer Piero Lissoni, noe som tyder på at arkitektur og hvordan lampene faller inn i sine omgivelser, har vært en høy prioritet. Utendørslampene er derfor en unik kolleksjon. Lissioni er kjent for å være kreativ og ha nytenkende ideer frem for å følge trender

<h2>Lampe:Flos Outdoor Flos Belvedere Clove 2 Utendørslampe Antrasittgrå</h2>
Flos Outdoor Flos Belvedere Clove 2 Utendørslampe Antrasittgrå

8,069.00 kr

Varenummer (SKU): F001B31A033AndLight Kategorier: ,