VIPP VIPP 530 Bordlampe Sort

3,372.00 kr

Design: Morten Bo Jensen for VIPP

Konsept:
VIPP 530 Bordlampen er den ideelle lampen for å skape en koselig atmosfære. Med sitt stilige design og varme lys klarer VIPP å skape et nytt element for lampekolleksjonen deres med bordlampen 530 . Vipp 530 Bordlampen kan brukes både på nattbordet og i vinduskarmen eller som skrivebordslampe, samt koselig belysning i stuen, med andre ord passer lampen de fleste steder i hjemmet.

Den nye bordlampe er tilgjengelig i 5 farger, som er sort, blå, bordeaux, lysegrå og beige. Det tilfører et nytt element til VIPPs lampekolleksjon, da de tidligere kun har jobbet med fargene sort og hvit. Det er derfor utrolig spennende å følge denne utviklingen, med bruk av nye farger i VIPPs lampekolleksjon .

VIPPs lamper beskrives av sjefsdesigner Morten Bo Jensen: «som å være designet for å opprettholde både estetikk og funksjon, og de demonstrerer VIPPs ambisjon om å fylle verden med tidløse verktøy i stedet for bruk-og-kast-produkter». VIPPs lampeserie består av to bordlamper, en gulvlampe, en taklampe og 3 vegglamper, henholdsvis en liten vegglampe og en vegglampe med lengre arm. Alle lampene er laget av utrolig god kvalitet og med en fantastisk finish.

<h2>Lampe:VIPP VIPP 530 Bordlampe Sort</h2>
VIPP VIPP 530 Bordlampe Sort

3,372.00 kr

Varenummer (SKU): VIPP530-BlackAndLight Kategorier: ,