VIPP VIPP 530 Bordlampe Lysegrå

2,192.00 kr

Design: Morten Bo Jensen for VIPP

Konsept:
VIPP 530 Bordlampen er den optimale lampen til å skape en hyggelig stemning. Med sitt stilrene design og varme lys evner VIPP med 530 bordlampen å skape et nytt element til deres lampekolleksjon. Vipp 530 Bordlampen  kan brukes både på nattbordet og i vinduskarmen eller som skrivebordslampen, samt hyggebelysning i stuen, med andre ord passer lampen inn de fleste steder i hjemmet.

Den nye bordlampen fås i fem farger, som er sort, mørkeblå, bordeaux, lysegrå og beige. Det tilføyer et nytt element til VIPP’s lampekolleksjon, da de ellers tidligere kun har arbeidet med fargene sort og hvit. Det er derfor utrolig spennende å følge denne utviklingen med bruk av nye farger i VIPP’s lampekolleksjon.

VIPP’s lamper blir beskrevet av sjefsdesigner Morten Bo Jensen: “er designet til å holde mål både i estetikk og funksjon, og de demonstrerer VIPP’s ambisjon om å fylle verden med tidløse verktøy i stedet for bruk-og-kast produkter”. VIPP’s serie av lamper består av hele to bordlamper, en gulvlampe, en taklampe og tre vegglamper, henholdsvis en liten spot vegglampe og en med lengre arm. Alle lampene er laget i utrolig god kvalitet og med en fantastisk finish.

<h2>Lampe:VIPP VIPP 530 Bordlampe Lysegrå</h2>
VIPP VIPP 530 Bordlampe Lysegrå

2,192.00 kr

Varenummer (SKU): 53001EUAndLight Kategorier: ,