Tom Rossau Tom Rossau TR37 Bordlampe Hvit

8,770.00 kr

Design: Tom Rossau Konsept: Tom Rossau TR37 Bordlampe Hvit Den selvlærte danske designeren Tom Rossau begynte karrieren i sine foreldres kjeller. Han hadde en stor lidenskap for LEGO, noe som var startskuddet for Toms livlige fantasi. Tom Rossau lidenskap for design begynte i 1990-årene, hvor han åpnet sin helt egen butikk i København, og designet og sydde lærtøy. Siden 2004 valgte han dog primært å jobbe med naturlig trefinér. I begynnelsen var det kun mulig å kjøpe han enestående vakre lamper i hans gamle butikk i Istedgade i København, men i 2006 ble modellene TR4, TR5, TR6 og TR7 introdusert til et bredere publikum på København’s møbelmesse hvor TR7 mottok “Publikums Favoritt Award”.
Selv om forretningen fortsetter med å boome, holder Tom Rossau fast i bedriftens opprinnelige verdier og kjerner. Han synes det er en magisk opplevelse å designe og se prototypene samt materialene utvikle seg under designprosessen. Han får et kick ut av hele designprosessen, og finner sin inspirasjon over hele verden, men lar samtidig også materialenes muligheter inspirere ham. Faktisk mener han at materialet er designeren, og at han selv bare er medhjelperen som samler lampene, henter skruer og fastgjør endene.
Nå er den flotte og eleganteTR37 bordlampe fra Tom Rossau på markedet. Den imponerende TR37 gir med sitt vakre og idylliske materiale et fascinerende varmt lys til skapelsen av et hyggelig rom. TR37 serien er produsert i materialet polykarbonat.
DerUtover lager Tom Rossau også en Vegglampe, Taklampe og gulvlampe i serien TR37. Denne bordlampe vil gå godt på et skrivebord, men også på et hyggeligt hjørnebord. Foretrekker du en skandinavisk innredning, og en lampe i elegant fasong, er dette lampen for deg.

<h2>Lampe:Tom Rossau Tom Rossau TR37 Bordlampe Hvit</h2>
Tom Rossau Tom Rossau TR37 Bordlampe Hvit

8,770.00 kr

Varenummer (SKU): TR37WH1TAndLight Kategorier: ,