Tom Rossau Tom Rossau TR36 Bordlampe Hvit

9,095.00 kr

Design: Tom Rossau Konsept: Tom Rossau TR36 Bordlampe Hvit : Den selvlærte danske designeren Tom Rossau begynte karrieren i sine foreldres kjeller. Han hadde en stor lidenskap for LEGO, noe som var startskuddet for Toms livlige fantasi. Tom Rossau lidenskap for design begynte i 1990-årene, hvor han åpnet sin helt egen butikk i København, og designet og sydde lærtøy. Siden 2004 valgte han dog primært å jobbe med naturlig trefinér. I begynnelsen var det kun mulig å kjøpe han enestående vakre lamper i hans gamle butikk i Istedgade i København, men i 2006 ble modellene TR4, TR5, TR6 og TR7 introdusert til et bredere publikum på København’s møbelmesse hvor TR7 mottok “Publikums Favoritt Award”.
Selv om forretningen fortsetter med å boome, holder Tom Rossau fast i bedriftens opprinnelige verdier og kjerner. Han synes det er en magisk opplevelse å designe og se prototypene samt materialene utvikle seg under designprosessen. Han får et kick ut av hele designprosessen, og finner sin inspirasjon over hele verden, men lar samtidig også materialenes muligheter inspirere ham. Faktisk mener han at materialet er designeren, og at han selv bare er medhjelperen som samler lampene, henter skruer og fastgjør endene.
Nå er den flotte og eleganteTR36 bordlampe fra Tom Rossau på markedet. Den imponerende TR36 gir med sitt meget vakre og idylliske materiale, et fascinerende varmt lys til skapelsen av et hyggelig rom. Denne nye TR36 bordlampe passer perfekt inn i en skandinavisk innredning, da den med sin meget elegante fasong gir varme og dybde. Denne bordlampe vil passe godt ind i en stue eller på et skrivebord.
TR36 finnes i fire lampetyper, den kommer både som Taklampe, gulvlampe, Vegglampe og bordlampe. TR36 serien produseres i materialet polykarbonat som er en fleksibel, hvit plastikk.

<h2>Lampe:Tom Rossau Tom Rossau TR36 Bordlampe Hvit</h2>
Tom Rossau Tom Rossau TR36 Bordlampe Hvit

9,095.00 kr

Varenummer (SKU): TR36WH1TAndLight Kategorier: ,