Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant Bordlampe Sort

3,625.00 kr

Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Konsept: En base av granitt med en tordengrå miks av mineraler utgjør det stemningssettende utgangspunktet for Grant-serien. I en symfoni av kontraster blir den elegante vulkanske stenen paret opp med polerte metaller og komponerer et raffinert og avbalansert design. Grant oppstår fra det estetiske samspillet mellom metallisk glans og støvet granulær dybde.
Seriens ensemble av lamper til veggmontering, tak, gulv og bord har en iboende klassisk kvalitet og en bred stilistisk appell. Lampeskjermer med en tett, kurvet silhuett, inspirert av Københavns ikoniske gatebelysning, opptrer på tvers av seriens modeller og ledsages av slanke armer i myke og luftige komposisjoner.

Det er en følelse av gjenkjennelighet i de enkle formene og de grasiøse staturene, mens glattheten av ubrutte kurver og den usedvanlige kombinasjonen av materialer gir designet en moderne klarhet og umiddelbar friskhet. Grant er den fullendte tidløse belysningsserien som passer utmerket inn i intime rom, såvel som storslåtte saler.
Et kuleledd forbinder lampeskjerm og arm, og gjør det mulig å justere skjermen i alle retninger. Armene på vegglampene kan justeres sidelengs. Alle lamper i serien har en utbyttbar LED-lyskilde med spredningsglass. Gulvlampe, bordlampe og vegglampe kommer med lysdimmer, mens seriens to taklamper er lysdimmer-kompatible. Kommer med stoffledning.

<h2>Lampe:Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant Bordlampe Sort</h2>
Normann Copenhagen Normann Copenhagen Grant Bordlampe Sort

3,625.00 kr

Varenummer (SKU): 502017AndLight Kategorier: ,