Normann Copenhagen Normann Copenhagen Eddy Bordlampe Grå

7,500.00 kr

Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Konsept: Bordlampen Eddy er et lite kunstverk: en luftig skjerm svever over en tung, organisk base og skaper et design i både balanse og bevegelse. Stål og marmor utgjør hovedelementene, mens gyldne glimt av messing setter prikken over i-en på den stemningsfulle lampen.

Eddy bordlampen består av en ren stålskjerm med integrert LED-lyskilde som balanserer på en lampefot hånddreid i massiv italiensk marmor. Rotasjonen i arbeidsprosessen fremheves av forholdet mellom en smal hals og en voluminiøs kropp, og danner på samme tid en livlig og stram silhuett.

Lampeskjerm og lampefot møter hverandre i et gyldent roteringspunkt i form av en skinnende messingkule som skjermen tippes rundt for å regulere lysretningen. Med sin nedovervendte skjermen belyser Eddy ikke bare sine omgibvelser, men også seg selv. Lyset kastes ned på marmoren og fremhever materialets skimrende karakter. Bordlampen skaper et mykt lys som kan tilpasses med den runde messingdimmeren som utgjør en raffinert detalje på lampeskjermens topp.
Bordlampen består av en stålskjerm med integrert LED-lyskilde og en lampefot laget i hånddreid massiv italiensk marmor. Lampeskjerm og fot møtes i et rotasjonspunkt som skjermens tippes rundt for å regulere lysretningen. Lampen har en rund messingdimmer på lampeskjermens topp samt en tekstilledning. Ettersom marmor er et naturlig materiale, kan utseendet på marmoren variere

<h2>Lampe:Normann Copenhagen Normann Copenhagen Eddy Bordlampe Grå</h2>
Normann Copenhagen Normann Copenhagen Eddy Bordlampe Grå

7,500.00 kr

Varenummer (SKU): 502173AndLight Kategorier: ,