Audo Audo Torso 37 Bordlampe Terre de Canyon Limited Edition

2,398.00 kr

Design: Krøyer-Sætter-Larsen for Audo

Denne limited edition-versjonen av bordlampen Torso 37 fra Audo er produsert i kun 80 eksemplarer på verdensbasis. Som eksklusiv eneforhandler av den ettertraktede lampen er vi beæret over å kunne tilby kundene våre et unikt produkt som ikke er tilgjengelig noe annet sted i verden. Dette er den eneste utgaven som vil bli produsert – så vær rask hvis du vil ha tak i denne ikoniske bordlampen.

I forbindelse med lanseringen av Torso 37-bordlampen lanseres også to andre versjoner: fargene Plage de Coquillages og Oceano/Snow , der AndLight er en av få forhandlere med et opplag på 200 eksemplarer av hver lampe på verdensbasis.

Konsept: Torso 37-bordlampen leker med kombinasjonen av den rå keramikken og det luftige jacquardvevde linet, som sammen skaper en utrolig vakker balanse. Keramikkens runde form gir et mykt uttrykk, og sammen med det abstrakte babelia-mønsteret i skjermen får lampen en tidløs design som passer inn i ethvert hjem. Linskjermen bidrar til å gi et behagelig diffust lys, og med touchdimmeren på toppen kan Torso 37 stilles inn på tre ulike lysnivåer for å skape akkurat den rette stemningen. Torso-serien er svært elegant på nattbordet ved siden av sengen eller på kommoden i stuen, men kan plasseres utallige steder i hjemmet.

<h2>Lampe:Audo Audo Torso 37 Bordlampe Terre de Canyon Limited Edition</h2>
Audo Audo Torso 37 Bordlampe Terre de Canyon Limited Edition

2,398.00 kr

Varenummer (SKU): ME1288349AndLight Kategorier: ,