Audo Audo Torso 37 Bordlampe Plage de Coquillages Limited Edition

2,398.00 kr

Design: Krøyer-Sætter-Larsen for Audo

Denne limited edition-versjonen av bordlampen Torso 37 fra Audo er produsert i kun 200 eksemplarer på verdensbasis. Som en av få utvalgte forhandlere har vi i AndLight sikret oss 80 av disse eksklusive lampene.

Den samme lanseringen av Torso 37-bordlampen omfatter også to andre versjoner: fargen Terre de Canyon , der AndLight er eksklusiv distributør med et opplag på 80 eksemplarer, og Oceano/Snow , der vi har kjøpt 40 av de ettertraktede lampene.

Konsept: Torso 37-bordlampen leker med kombinasjonen av den rå keramikken og det luftige jacquardvevde linet, som sammen skaper en utrolig vakker balanse. Keramikkens runde form gir et mykt uttrykk, og sammen med det abstrakte babelia-mønsteret i skjermen får lampen et tidløst design som passer inn i ethvert hjem. Linskjermen bidrar til å gi et behagelig diffust lys, og med touchdimmeren på toppen kan Torso 37 stilles inn på tre ulike lysnivåer for å skape akkurat den rette stemningen. Torso-serien er svært elegant på nattbordet ved siden av sengen eller på kommoden i stuen, men kan plasseres utallige steder i hjemmet.

<h2>Lampe:Audo Audo Torso 37 Bordlampe Plage de Coquillages Limited Edition</h2>
Audo Audo Torso 37 Bordlampe Plage de Coquillages Limited Edition

2,398.00 kr

Varenummer (SKU): ME1288699AndLight Kategorier: ,