Anglepoise Anglepoise 90 Mini Mini Bordlampe Carbon Black & Black

1,568.00 kr

Design: George Carwardine for Anglepoise. Konsept:
Etterkommer av den evig populære 1970-talls modell. 90 Mini Mini har personligheten og karakteristikken av den klassiske Anglepoise bragt sammen i den lille modellen.

Anglepoise lampeserien er kjent for sitt meget gjenkjennelige industrielle uttrykk. Lamper fra Anglepoise er kjennetegnet for sin ytterst høye kvalitet og store funksjonalitet. Spesielt den unike fjæren gjør det mulig, lett og rolig å innstille lampen i akkurat den posisjonen man ønsker.

Historien om Anglepoise starter i 1932, da George Carwardine oppfinner den fjæren som brukes på Anglepoise lampene, og begynner å selge dem. Salget skyter raskt fart og han søker derfor hjelp hos Herbert Terry og hans sønner. I 1933 får Herbert Terry og hans sønner lisensen til å produsere lampen av George Carwadine og slik er avtalen fortsatt den dag i dag.

Anglepoise har oppgjennom tiden utviklet nye designs, men den originale versjonen er dog stadig den mest kjente av lampene fra Anglepoise – The Original 1227™.

I 2015 utviklet Anglepoise lampen The Original 1227™ Mini. Denne versjonen er to-tredjedeler av den originale størrelsen og gjør dermed lampen til en mer tidstro utgave av den originale versjon.

En annen kjent Anglepoise lampe er Type 1228™. Denne er designet av Kenneth Grange i 2008. Lampen tilbyr den samme funksjonaliteten som den originale lampen, men har utover det et mer moderne uttrykk.

<h2>Lampe:Anglepoise Anglepoise 90 Mini Mini Bordlampe Carbon Black & Black</h2>
Anglepoise Anglepoise 90 Mini Mini Bordlampe Carbon Black & Black

1,568.00 kr

Varenummer (SKU): 32833AndLight Kategorier: ,